• Suomeksi

 

 

KYLVYT JA LÄMPÖHOIDOT

 Yrttikylvyt
 
Savipakkaus ennen hierontaa
Yrttikylvyt ovat vanhaa kansanperinnettä. Yrttikylvyt rentouttavat, rauhoittavat, nostavat vastustuskykyä, virkistävät verenkiertoa ja hoitavat ihoa. Yrttikylvyissä käytetään Frantsilan luomuyrttitilan yrttiöljyjä sekä kuivattuja yrttejä. Valikoimassa löytyy rentouttava kylpy, aineenvaihduntakylpy ja flunssakylpy.

Savihoito on lämpöhoito, jota käytetään enimmäkseen hieronnan esihoitona, mutta voidaan ottaa myös pelkästään. Savihoito lämmittää ja rentouttaa lihaksia.
Muurahaispesäkylpy
Parafiini                 
Muurahaispesäkylpy on rentouttava ja hemmotteleva kylpy, jossa käytetään yrttiöljyä sekä muurahaisainesta. Muurahaispesäkylpy sisältää muurahaisten luovuttamia reuma- ja lihassärkyjä sekä kihtivaivoja helpottavia ainesosia.   Parafiinihoito on ihoa kosteuttava lämpöhoito, joka lievittää kipua, jäykkyyttä ja tulehdusta. Elvyttää myös verenkiertoa, avaa ihohuokoset ja tasoittaa juonteita. Soveltuu hyvin esimerkiksi nivelten jäykkyydestä ja reumasta kärsiville.

 
Hopi-korvakynttilähoito

Hopi-korvakynttilähoito on miellyttävä ja kivuton hoitomuoto, joka lisää muunmuassa vastustuskykyä sekä parantaa aineenvaihduntaa. Korvakynttilöillä voidaan hoitaa mm päänsärkyä ja korviin liittyviä ongelmia.

 


Varaa nyt
tilaa_uutiskirje.jpg